VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 02 Oct 2012 14:38 #1174

This is Roland Hartl from Germany,
i have the same problem, installation works fine, but administrrtor login failed due to wrong username / password......

can you please help me?

thanks, please email to This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 25 Oct 2012 18:47 #1288

i'm having the same problem i can't access to the back-end can you please send me the default user name and the password

  • Posts:2
  • nethanjan
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 25 Oct 2012 18:48 #1289

i'm having the same problem with accessing the back end can you please send me the default user name and password my email is This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

  • Posts:2
  • nethanjan
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 26 Oct 2012 04:18 #1294

I sent!
  • mars

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 13 Apr 2013 06:55 #1935

My email address is bintypaul @ gmail . com
I 'm installing Grafeeze for 1.6
It asks me the database name, database password and database link.
It didn't work when I create a new DB and fill it.
Could you please email me your database name, password and how to install quickstart 1.6?

Thank you

  • Posts:1
  • bintypaul
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 15 Apr 2013 09:16 #1945

Hi bintypaul
when you install quickstart all information is in your controll. you dont need us to provide these info
you must be sure that you fill in right information.
database host name (it's usually localhost)
database username and password and database name

you can check this article for more detail
docs.joomla.org/J3.0:Installing_Joomla!#tab=Database_Configuration

  • Posts:266
  • kurtcobain
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
Time to create page: 0.99 seconds
Monday 24 June 2024

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.