VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working

Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 17 May 2012 21:45 #336

I used the quickstart files successfully when setting up texturia, well benessere, and architect templates.

However, when I try to use the quickstart for Grafeeze template (both 1.5 & 1.6), it doesn't present me with the same 'akeeba backup installer' page, instead it tells me to remove the installation directory, and then to install the template (i did both). But then it doesn't recognize the modules and components etc..

this is what you see:
1.5: ryanh.fatcow.com/public_html/company/
1.6 ryanh.fatcow.com/public_html/company16/

am i doing something wrong? i treated it just like i treated the other quickstarts.
  • Ryanh

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 18 May 2012 05:12 #338

We have updated new quickstart, you can download again.
  • mars

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 18 May 2012 15:27 #345

Works great! thanks!!

And thanks again for the quick response!
Last Edit: 18 May 2012 15:28 by .
  • Ryanh

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 18 May 2012 21:37 #346

could you change the quick install so it installs in english?

I'm not sure why but it is in german i think (Joomla!-Administrator Anmeldung)

and it wont let me login (i even went into mysql and made sure the username/password were correct) so im assuming the german lang is messing something up?
  • Ryanh

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 21 May 2012 10:28 #356

What's your email address? I will send default account admin password for you?
  • mars

Re: Grafeeze 1.5 & 1.6 Quickstarts not working 25 May 2012 18:15 #377

it worked - edited to remove my email address. THANKS!
Last Edit: 29 May 2012 14:08 by .
  • Ryanh
Time to create page: 0.59 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.