VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problem to charge page aftersaving JFSlideshow Mod
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Problem to charge page aftersaving JFSlideshow Mod

Problem to charge page aftersaving JFSlideshow Mod 28 Dec 2015 12:29 #7901

Hi,

Congrats for this nice design, really nice. I hope I can use your developments more ...

The question: After select position for the JFSLideshow (position: slideshow), and selection a id video or an url image, and allowing to show in all the pages or at least in HOme page, I save it but an error appears.

It says "conection has been restarted", or problem with charging page.

But everything else is working fine. Conection seems perfect.

Help please! I am starving to see the beautiful slider alive!!

Oliver

  • Posts:7
  • Olissss
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem to charge page aftersaving JFSlideshow Mod 28 Dec 2015 13:52 #7902

OK,

I think it was a matter of installing wrong module, version 2.5 instead joomla 3.

It's OK!!!

  • Posts:7
  • Olissss
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem to charge page aftersaving JFSlideshow Mod 29 Dec 2015 02:52 #7905

Did you try to install correct version? Problem is solved?

joomfreak

  • Posts:2726
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem to charge page aftersaving JFSlideshow Mod 29 Dec 2015 12:38 #7909

Not solved.

I think it is probably a problem with the data base, so I maybe need to reinstall.

If you find a soution tell me. Thanks.

  • Posts:7
  • Olissss
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem to charge page aftersaving JFSlideshow Mod 30 Dec 2015 02:44 #7910

Can you please send me your website url and the super admin access via private message system?

joomfreak

  • Posts:2726
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem to charge page aftersaving JFSlideshow Mod 31 Dec 2015 12:24 #7914

Hi,

Thanks but I made a reset. I had a joomla installation inside a folder that is in a wordpress installation.

I think it is a mess for the data base to have both installations in the same domain folder, so I let you know if I have new issues.

Thanks for your attention!

Oliver

  • Posts:7
  • Olissss
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 1.13 seconds
Monday 25 March 2019

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.