VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Template not displaying once uploaded.
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Template not displaying once uploaded.

Template not displaying once uploaded. 19 Aug 2014 14:29 #5337

Hi there,
I built a website using the JF Vihrea 2.5 template on Wampserver on my PC and uploaded it to my hosting company's CPanel via Filezilla FTP. I then downloaded the .sql database file from PHPmyadmin on localhost and uploaded it to PHPmyadmin on my hosting providers CPanel but kept getting the error message #1044 - Access denied for user 'jessenfa'@'localhost' to database 'mysql'. From searching online I found that I needed to rename the database to the database name on CPanel and change the database name in the .sql file as well. I did this and then the upload was successful but now my website is not displaying correctly. It looks like a sitemap with no template. What am I doing wrong and what can I do to correct this?
Attachments:
  • Attachment This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

  • Posts:4
  • LindiS
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Template not displaying once uploaded. 07 Sep 2014 05:50 #5427

Update - this issue was resolved by my ISP - it was a problem on their side.

  • Posts:4
  • LindiS
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.59 seconds
Tuesday 20 August 2019

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.