VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problems with quickstart package
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Problems with quickstart package

Problems with quickstart package 28 Jun 2017 21:59 #10366

When I ran a Joomla update my site went down... I don't have a backup (I know, foolish on my part). I want to install your quickstart package but I'm having a problem.

I did create a new database, created a user and then assigned the user to the database.

I talked with my host and 'localhost' is correct.

I tried sql and sqli, both did not work.

I can't figure out why I can't use the quickstart package. I am attaching 2 screenshots.

I thank you for the help.
Attachments:
  • Attachment This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
  • Attachment This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.

  • Posts:15
  • pmottshaw
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problems with quickstart package 29 Jun 2017 03:41 #10367

Are you sure created a database with name journey4_joom771?

joomfreak

  • Posts:2605
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problems with quickstart package 29 Jun 2017 13:08 #10370

Yes, I created the database, created the user and assigned the user to the database.

  • Posts:15
  • pmottshaw
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problems with quickstart package 29 Jun 2017 20:04 #10371

I did some more research and I think the problem is with the hosting service. I'm working with them to resolve the problem. Thank you for trying to help. Sorry to bother you.

  • Posts:15
  • pmottshaw
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problems with quickstart package 14 Aug 2017 20:58 #10481

I have been working with my host on this... they haven't been able to help me.

I tried creating a new database, new user and new password. I'm still getting the same error message. I did change the file permissions on the configuration.php file...

I'm not sure what to try next. Please help!

  • Posts:15
  • pmottshaw
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problems with quickstart package 15 Aug 2017 02:45 #10482

Can you please send me the hosting info access via private message system?

joomfreak

  • Posts:2605
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 1.15 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.