VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Help

Help 22 Jan 2013 15:07 #1576

Can someone help me with this problem on template w:

Unknown column 'p.parent' in 'on clause' SQL=SELECT m.*, sum(case when p.published=1 then 1 else 0 end) as cnt FROM jos_menu AS m LEFT JOIN jos_menu AS p ON p.parent = m.id WHERE m.menutype='mainmenu' AND m.published='1' AND m.access <= '' GROUP BY m.id ORDER BY m.parent, m.ordering

Thanks

  • Posts:1
  • mirellad
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Help 23 Jan 2013 04:42 #1584

what is your joomla version? I think you use wrong installation package.
Please provide more information about your joomla and template version

  • Posts:266
  • kurtcobain
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Help 28 Feb 2013 18:07 #1721

Hi

I am also having this problem.

 
Joomla! Version Joomla! 2.5.9 Stable [ Ember ] 4-February-2013 14:00 GMT
Joomla! Platform Version Joomla Platform 11.4.0 Stable [ Brian Kernighan ] 03-Jan-2012 00:00 GMT
 


 
jf-texturia-15-unzip
 


Have you been able to find the source of the problem?

Thanks
Conor
Last Edit: 28 Feb 2013 18:08 by conorm.

  • Posts:3
  • conorm
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Help 01 Mar 2013 02:34 #1722

You are using wrong template package version. template jf-texturia-15 is only for Joomla 1.5.x
Your joomla site version is 2.5.9 so you must use jf-texturia 2.5 (here is the download link www.joomfreak.com/free-downloads/free-te...emplate/details.html)
The following user(s) said Thank You: conorm

  • Posts:266
  • kurtcobain
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Help 01 Mar 2013 15:52 #1733

Thanks for your help. This has definitely resolved the issue however I am still having some problems. I no longer get any errors but I still only see logo.png, the "Home" banner button, the "Home" page title and the footer.

Am I missing some components?

  • Posts:3
  • conorm
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Help 02 Mar 2013 04:08 #1737

did you install template package for a fresh joomla site?

  • Posts:266
  • kurtcobain
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.83 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.