VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Frontend editing not working in modal
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Frontend editing not working in modal

Re: Frontend editing not working in modal 11 Jun 2015 14:11 #6870

Can't. I am working on a localhost before site is uploaded to server and put live. This needs to work before we go live. Sites is already working and we are working on a major change. The problem seems to be when you need to close the popup if you have not entered anything or if you start and then need to close for some reason before you save. the ONLY way to close the popup is the refresh the page.
We have K2 on the existing site and the editor there works fine in all aspects. Since the project now is a full rewrite we need this to work just like the live site.
Last Edit: 11 Jun 2015 14:15 by ghardin. Reason: aditional comments

  • Posts:14
  • ghardin
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Frontend editing not working in modal 12 Jun 2015 03:18 #6873

Does your site has any javascript errors?

joomfreak

  • Posts:2940
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Frontend editing not working in modal 12 Jun 2015 13:59 #6877

No errors. We have the quickstart installed and everything works fine, except this. There isn't even any error when trying to close by the button or by closing the popup. They just do nothing.
As I said, we have K2 on the live site now with a different template and the editor works fine. The Close button will close the popup when nothing has been entered as does the "X" for closing the popup.
Even now, they both work fine ONLY when editing something or after an article has been entered AND saved, but the article must be saved before they will work.
I have installed just the template on a backup of the live site and the K2 editor works fine, so that leads me to believe that there is some conflict in the quickstart setup that is not working or is not setup correctly.
----------------
here is a clue - one the quickstart install, hovering over the "X" on the popup shows "xxx/itemlist/user/290-demouser#"
on the backup install of the live site, hovering over the "X" gives "xxx/#"

Same user, "demo" is logged in to both sites and can edit K2 articles.

"xxx" being the localhost url.
Last Edit: 12 Jun 2015 14:56 by ghardin. Reason: added comment

  • Posts:14
  • ghardin
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Frontend editing not working in modal 16 Jun 2015 14:01 #6886

No one? No one else has this problem?

  • Posts:14
  • ghardin
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Frontend editing not working in modal 26 Jun 2015 04:24 #6927

Try to check K2 Parameters -> Layout & Views tab -> CSS & JavaScript Settings -> jQuery library handling: change from "Do not load the jQuery library" to "Load v1.8.x latest (remote copy)".

joomfreak

  • Posts:2940
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.86 seconds
Wednesday 24 April 2024

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.