VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Blog Layout does not work!
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Blog Layout does not work!

Blog Layout does not work! 14 Dec 2016 19:50 #9803

Hi!
I have the wonderful template jf taman!

When i set the Blog-Layout, the tempate makes a uncool dark background Color!
Example: Leading articles: 2 / intro articles: 10 = i have a terrible background!
Setting more than one Columns does not work!
We don't use the K2 possibilities!
What i do wrong??

Thank you for your help?
Last Edit: 14 Dec 2016 19:52 by weratv.

  • Posts:4
  • weratv
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Blog Layout does not work! 15 Dec 2016 03:32 #9806

Can you please send me the super admin access via private message system?

joomfreak

  • Posts:2595
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Blog Layout does not work! 16 Dec 2016 03:14 #9809

I fixed to more than one Columns work. I don't understand terrible background.
Can you please explain?

joomfreak

  • Posts:2595
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Blog Layout does not work! 16 Dec 2016 11:34 #9810

Thank you for your help!


ex. this Blog Settings:
Leading articles: 0 / intro articles: 10 = i have a black terrible background! Please see the attached print-Screen image!
When i set Leading articles: 1 / intro articles: 4 = the background is white, means good!

Something is not good when i set more than 3 columns!

Thank you in advance!
Attachments:
  • Attachment This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Last Edit: 16 Dec 2016 11:36 by weratv.

  • Posts:4
  • weratv
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Blog Layout does not work! 19 Dec 2016 03:16 #9811

I will check as soon as possible.

joomfreak

  • Posts:2595
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.99 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.