VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

"View all" on homepage not working
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: "View all" on homepage not working

"View all" on homepage not working 12 Nov 2015 12:02 #7737

Hi guys,

first of all, and again, your template rocks. It is full of features, it is great looking and work well. I believe I just found a little issue with the K2 contents module on the homepage.

See for example the "Latest Blog Post" K2 contents module. In the configuaration, you can set the button in the bottom of the module, to read for example "View all" and point to a URL of choice, or - as an alternative - work like a menu link.

The bug I have is that whatvever URL link you put in there, it is ignored, and it always works like a menu button.

Anybody having the same issue ?

Thanks beforehand for the help.

Regards AG

Re: "View all" on homepage not working 12 Nov 2015 12:29 #7739

Hii guys sorry I did not notice this was already addressed in a previous post. Sorry the issue is solved. Thanks!
Regards AG
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.34 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.