VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problem with template
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Problem with template

Problem with template 10 Apr 2014 10:12 #4465

Hi, on my test page, I installed two language versions of the page, there is an empty field on the home page what's going on
Last Edit: 26 Apr 2014 07:41 by elephant.
The topic has been locked.

  • Posts:18
  • elephant
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem with template 11 Apr 2014 02:32 #4467

Hello,
I think the show acticle in your home page. Go to the admin.
Go to content
Choose acticle same images and config (Featured turn off)
prntscr.com/38vpxm
The topic has been locked.
The following user(s) said Thank You: elephant

  • Posts:2751
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem with template 12 Apr 2014 15:27 #4472

Sorry but this is not this, because all of my articles are not featured - I was also thinking about it ...
The topic has been locked.

  • Posts:18
  • elephant
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem with template 14 Apr 2014 10:07 #4480

Hello,
You try go to templates/jf_creativia/css/template.css
find: div.cholder-inner ( line 173)
and add height: auto!Important;

div.cholder-inner {
height: auto!Important;
}
The topic has been locked.
The following user(s) said Thank You: elephant

  • Posts:2751
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem with template 15 Apr 2014 10:31 #4497

I tried this to, page were leaving (annex a). I think that something of this code will be ... unnecessarily displays the "blank divas" on the main page: (also "back to top" i do not need on main page)


<div id="wrapper-bg">
<div id="wrapper-ct" >
<div class="padder">

<div id="left">
<div class="rotate">
<h1></h1>
</div>
</div>

<div id="cholder-l">
<div class="cholder-inner">

<div id="system-message-container">
<div id="system-message">
</div>
</div>
<div class="blog-featured">




</div>



<div class="clr"></div>
</div>
</div>
<div class="backToTop">
<a href="#">do góry</a>
</div>
<div class="clr"></div>
</div>
</div>
</div>


<div id="bot">
<div class="inner">

When I added the translation it happened. On the original page does not have these divs ....
Maybe it has to do with the translation ...? : (
I also noticed a relationship "turnouts side" of this or is it is a normal article or article from K2 category ...
Maybe this class extends something ... (annex b)

The difference in the page code without translation [...ok... (annex 1a)] and with translation [...not ok...w.. (Annex 1b)]
Last Edit: 27 Apr 2014 17:42 by elephant.
The topic has been locked.

  • Posts:18
  • elephant
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem with template 16 Apr 2014 18:43 #4511

Somebody
Last Edit: 26 Apr 2014 07:43 by elephant.
The topic has been locked.

  • Posts:18
  • elephant
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
Time to create page: 0.48 seconds
Sunday 26 May 2019

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.