VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Menu not displaying when using slideshow mod pos.
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Menu not displaying when using slideshow mod pos.

Menu not displaying when using slideshow mod pos. 30 Apr 2015 13:46 #6623

Hi guys,

first of all thank you for all of your great work. I've tried a couple of your templates and enjoyed them all.

Currently I'm trying Calla_Exteriors.

It's installed via the quickstart perfectly.

I would like to set up a second menu on some of my pages but in the slideshow position. The menu displays everywhere except in that position. Could you please help me understand why? Also, if I can't use that position, how will I add a second menu and still have my article displayed either below it or immediately to the left of it (as there is no mainbody module position available).

Would really appreciate help.

Re: Menu not displaying when using slideshow mod pos. 04 May 2015 03:32 #6630

You can create a new module position, edit templates/jf_calla-exteriors/index.php:

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.


joomfreak
Last Edit: 04 May 2015 03:34 by isupport.

  • Posts:2024
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.32 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.