VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Lightbox doesnt work

Lightbox doesnt work 20 Sep 2016 17:39 #9460

Hi!
First of all, thanks for the great template. Love it

I am just about to configure everything. And most of ait works as described in the manual!

But i cant solve a problem with the Lightbox. After clicking the Image it just diesplays the image on a new layer but not in this nice Lightbox like in your demo. On my page it doesnt get the Div class= sbox (i assume its squeezebox?).

Do you have an idea what i am doing wrong ( I already enabled & disabled jquery loading from the k2 configuration) Do I need another Plugin for it? Is this more an K2 Issue?

To understand my problem have a look at this URL and click header Image:
bridgeners-kosmos.de/index.php/fotografi...m/1-ein-k2-test-foto

Thanks for help!

Best
Mark
Last Edit: 20 Sep 2016 17:47 by mbridgener.

  • Posts:6
  • mbridgener
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Lightbox doesnt work 21 Sep 2016 09:14 #9464

Hi,

i now managed it to open the nice modal using the modal.css (sbox) by adding following line into the index.php <?php JHTML::_('behavior.modal'); ?> but it still opens the ugly modal in the background So the Image opens twice. Does anybody know how to fix this?
Something is still using the class= modal..

Thanks for your help!

Best,
Mark

  • Posts:6
  • mbridgener
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Lightbox doesnt work 22 Sep 2016 02:43 #9468

I think it happens because you installed jquery.magnific-popup plugin.

joomfreak

  • Posts:2017
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Lightbox doesnt work 22 Sep 2016 12:03 #9472

Hi,

the magnific-popup plugin comes with k2, unfortunately. And it cannot be deactivated by configuration settings. I just restyled the pop-up CSS. Now it looks better.

  • Posts:6
  • mbridgener
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.51 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.