VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

SOLVED quickstart package and problem with article
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: SOLVED quickstart package and problem with article

SOLVED quickstart package and problem with article 06 Apr 2013 18:36 #1904

Hello to all,
the component K2 gives me problems in the management of the items ...
When I go to save the article I change all html tags by changing the formatting

this is an example:
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.



As you can see the apostrophe are replaced in the tags. This should not happen ....
Tags related to "more" are not shown because they are not recognized ...

Here is my configuration
Quick start package <a href="www.joomfreak.com/joomla-cms.html" title="joomla">joomla</a> <a href="www.joomfreak.com/joomla-templates.html" title="template">template</a> Vihrea
- Joomla 3.0.3
- K2
- JCE Editor

I tried to check the parameters k2 but cleaning html is disabled ... I tried to enable it but nothing.

JCE has not cleaning filters enabled and also using other editors the problem persists. I think it's a matter of k2.

I tried to change editor but I have not solved.

What do you recommend?

Hello
Dario
Last Edit: 09 Apr 2013 10:01 by dariodomenici.

Re: quickstart package and problem with article 08 Apr 2013 04:24 #1912

can you send admin access to This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it so i can see what wrong here? it may cause by some wrong configuration.

  • Posts:266
  • kurtcobain
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: quickstart package and problem with article 08 Apr 2013 09:16 #1914

Hi Dario

your problem is the server issue
Please check this article
forum.joomla.org/viewtopic.php?f=708&t=764426
The following user(s) said Thank You: dariodomenici

  • Posts:266
  • kurtcobain
  • Gold Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: quickstart package and problem with article 09 Apr 2013 09:55 #1923

Thank you "kurtcobain"
I had the parameter "magic_quotes_gpc = On".
I asked to change it to "magic_quotes_gpc = Off"
Now everything is working correctly
You are too cool!

Ciao
Dario
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.63 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.