VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problem width 4 when only text is used
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Problem width 4 when only text is used

Problem width 4 when only text is used 19 Mar 2014 14:39 #4300

Hello,

I am very pleased with the Vihrea template. At the moment I am testing a Joomla 3.2.3 site local within Xampp.

Everything works fine except for one issue. When I place an item without image in the front page I can only use width2. When I try to use width4 an empty box is showing as if a picture is missing.
When I use width2 text is shown as expected.

How can I solve this? I would like to place some quotes in a large font type between the images on the front page so I need the width4 to make them impressive.

Marianne

  • Posts:3
  • Miek
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem width 4 when only text is used 20 Mar 2014 03:07 #4302

Hello,
I don't understand width2, width4. Can you explain clearly (some images width2, width4 or your site)?
Support Team
Last Edit: 20 Mar 2014 03:08 by isupport.

  • Posts:2140
  • isupport
  • Moderator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem width 4 when only text is used 02 Apr 2014 15:47 #4405

Marianne
You need to go to the K2 article in question.
In right side: "Item view options in category listings", there is "Image".
Set that to "Hide" (it's not enough just to leave out an image)

Was also looking for that for some time

Niels
Last Edit: 02 Apr 2014 15:50 by NielsTyb.

  • Posts:1
  • NielsTyb
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Problem width 4 when only text is used 03 Apr 2014 11:52 #4408

Hello Niels,

Thank you for your respons. Like you it took me quite some time to figure it out, but finally I also did find this solution...
Probably to obvious because the Support Team was confused by the question

Marianne

  • Posts:3
  • Miek
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.52 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.