VISIT AND LIKE OUR PAGE ON FACEBOOK
TAKE A LOOK AT OUR TWEETS ON TWITTER
SUBSCRIBE TO THE JOOMFREAK RSS FEED
CHECK OUT OUR PAGE ON GOOGLE +
VISIT OUR CHANNEL ON YOUTUBE

Account Details

Change your name, email, password or permanently delete your account. Change settings

We offer several ways you can get support from our experts: Support ForumKnowledgebaseNewsletter

Your Forum Posts

No posts to display.

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Logo is not displayed
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Logo is not displayed

Logo is not displayed 30 Jan 2014 17:04 #3763

hello together,

great template, but when I enter the link of the logo, it does not appear
the creativia the logo is still displayed

what am I doing wrong?

thanks

niklas

  • Posts:2
  • niklas_n
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Logo is not displayed 30 Jan 2014 17:08 #3764

Hi, we tried and it works normally.
the original image is here:
templates/jf_creativia/images/core/starting-page-logo.png

you can set another image from backend template params.
check that url of image is saved properly in url!

bye
joomfreak | cause open source rocks

  • Posts:180
  • cause open source rocks
  • joomfreak
  • Administrator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Logo is not displayed 30 Jan 2014 17:25 #3765

now I overwrite the starting-page-logo.png per FTP, but it doesn't work

  • Posts:2
  • niklas_n
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Logo is not displayed 30 Jan 2014 17:33 #3766

I think that is impossible
try to type CTRL + F5 to refresh your page or try to call the image directly in browser.
if that does not work - plz send me link.
joomfreak | cause open source rocks
Last Edit: 30 Jan 2014 17:34 by joomfreak.

  • Posts:180
  • cause open source rocks
  • joomfreak
  • Administrator
  • OFFLINE
  • Karma: 0

Re: Logo is not displayed 14 Apr 2014 22:51 #4488

same problem for me.
I changed logo url via templates admin.
It appears one time as frontend page but always creativia logo when entering on the site.
I reloaded, erase cache, put an other image in logo-startingpage.png w/o success.

May be because local installation but I do not understand why.
Will try to upload the site and I will send the url

EDIT: fixed. in fact, I was stupidly focussing on
templates / jf_creativia / images / core / starting...

but logo is there :
templates / jf_creativia / images / logo-jf_creativia.png


regards

lpe
Last Edit: 14 Apr 2014 23:27 by l0renz0.

  • Posts:5
  • l0renz0
  • Fresh Boarder
  • OFFLINE
  • Karma: 0
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.93 seconds

joomfreak is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.